Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBSF


Sweden Academy Softboll, vårt NIU i Leksand, ska åka på sin årliga tränings och matchresa ut i Europa. De går i år ut med en öppen inbjudan till alla födda 1999 – 2003 att ta chansen och följa med, det behövs fler spelare för att få en hel trupp.
 
Sista helgen i mars bjuder vi in till en öppen tryout och läger för basebolljuniorer. Lägret, som är öppet för ALLA basebolljuniorer födda 01-03, kommer att hållas i Gävle.
 
Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under hösten 2018, 1 juli-31 december, ska vara inskickad senast den 25 februari.
 

SIM i Skövde

(2019-02-11 14:48)
SBSF och Skövde BSK bjuder in till SIM helgen 30-31 mars.
 
Första helgen i mars bjuder vi in till årets första breddläger för softbolljuniorer. Lägret är öppet för ALLA softbolljuniorer och som vanligt kommer juniorlandslagets coacher att finnas på plats för att tillsammans med ledare från arrangörsklubben a
 
SBSF har tillsammans med sex andra förbund gemensamt svarat på två av remisserna inför Riksidrottsmötet i maj.
 
I helgen hade Europeiska Softbollförbundet och Europeiska Basebollförbundet årsmöten i Aten. Under dessa årsmöten lottades grupperna till alla årets landslagsturneringar. Sverige kommer att vara representerat under tre av dessa turneringar.
 
Det var en underbar helg i Sundsvall. Vi från SBSF vill först och främst säga grattis till Leksand och tacka Sundsvall Baseboll och Softboll Club för det enastående arrangemanget. Nedan följer ett kort referat från varje match under Inomhus-SM.
 

Utbildningar våren 2019

(2019-01-25 15:59)
De flesta av vårens ledar och domarutbildningar är planerade och presenterade här på hemsidan.
 
2019 års tävlingsbestämmelser är nu publicerade.
 

Förtjänsttecken

(2019-01-24 19:10)
Missa inte att hedra era ledare, med SBSFs förtjänsttecken. Sista ansökningsdag för utdelning vid Årsmötet är 1 februari.
 

Bollar säsongen 2019

(2019-01-22 11:15)
Det är dags att beställa bollar inför säsongen 2019.
 
Första helgen i mars bjuder vi in till årets första breddläger för softbolljuniorer. Som vanligt kommer juniorlandslagets coacher att finnas på plats för att tillsammans med ledare från arrangörsklubben ansvara för lägret som hålls i Örebro.
 

Förbundskaptener utsedda

(2019-01-16 14:51)
Jonna Källström och Björn Johannessen är utsedda till förbundskaptener för våra juniorlandslag.
 
2018 var ett händelserikt år för herrlandslaget i softboll. 10 träffar med träningsläger och turneringar med EM i Tjeckien som höjdpunkt.
 

Banner_Antidop

 

Stöd Karlskoga Bats genom att
klicka på Bannern

 

Colloseum Club

KEMAB

Kga_kommun


Masten

  harrys

PE


HB

mf

Postadress:
Karlskoga BBK - Baseboll och Softboll
C/o Daniel Lindkvist, Duvbovägen 9
69136 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kgabats@hotmail.com

Se all info